Belgičanka Sanne Putseys, svetu známa ako Selah Sue, prináša svojim fanúšikom ďalší videoklip. K singlu Fear Nothing z aktuálneho rozchodového albumu Reason síce predkladá apokalyptický vizuál s vláčnym dejom, ale zábery, ktoré obsahuje, sú skutočnou estetickou pastvou pre oči.

Asteroid letí okolo planéty Zem, zatiaľ čo v sychravom počasí na priedomí stojí Selah Sue a zhypnotizovaná čaká na svoj údel. Tak začína videoklip ku skladbe Fear Nothing, druhému oficiálnemu singlu zo speváčkinej aktuálnej štúdiovky Reason (recenzia). Medzitým sa divák vďaka dychberúcim záberom oboznamuje s prírodným prostredím, v ktorom sa interpretka piesne nachádza.

Počas dvoch tretín trojminútového videoklipu je dej relatívne statický, kým nezačnú úlomky vesmírneho telesa dopadať na povrch. Vtedy sa prejaví aj posolstvo singla, ktoré spočíva v tom, že sympatická speváčka vydrží čokoľvek, pokiaľ je so svojimi milovanými. Hudobná snímka mala premiéru 10. decembra a tak trochu potajme, keď ju interpretka hitu This World bez akejkoľvek pompy zverejnila na Facebooku. Režisérsky sa pod vizuálny skvost podpísal Isaac Ravishankara (Hozier - Work Song).


Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Selah Sue