Americká speváčka Beyoncé Knowles len niekoľko týždňov po pôrode dcérky Blue Ivy plánuje dva štúdiové albumy. Pre webovú stránku theboombox.com to potvrdil frontman kapely OneRepublic, producent a spolupracovník hviezdy Ryan Tedder. "O jej novom albume sme už začali diskutovať, rozbiehame dva projekty," uviedol.

Podľa jeho slov Beyoncé nebude tvoriť hudbu podľa trendov tohto roka, ale vytvorí nové. "Nezaujíma ju rok 2012, hľadá zvuk roka 2012. Bez pochýb ona vedie loď, treba ju nechať, aby napredovala, je najlepšia," dodal. Beyoncé začínala svoju hudobnú kariéru v roku 1997 ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Na svojom konte má štyri sólové štúdiovky - Dangerously in Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008) a 4 (2011), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200.

Len v USA predala viac ako 11 miliónov albumov a približne 25 miliónov singlov. Na konte má už 16 cien Grammy, pričom tri z nich získala ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová speváčka. Medzi jej najväčšie hity patria skladby Crazy in Love, Baby Boy, Me, Myself and I, Listen, Irreplaceable, If I Were a Boy, Halo či Single Ladies (Put a Ring on It).

Beyoncé - Single Ladies (Put A Ring On It)

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Charles Sykes

Súvisiaci interpreti: Beyoncé