Na Dobrom festivale, ktorý sa bude konať 21. a 22. júna v amfiteátri v Prešove, opäť nebude chýbať tanečný stan. Tento rok však bude mať zatiaľ najväčšie rozmery v histórii festivalu, keďže sa v ňom bude môcť zabávať viac ako tisíc návštevníkov.

Tí sa môžu už v prvý deň festivalu tešiť na nočnú houseovú párty dídžejov Back2Love, ktorá sa skončí až východom slnka. Na podujatie v mene dídžejov pozýva aj Peter Migaš, známy ako DJ Overhaul.

"Dobrý Festival je pre nás jednou z trojice najdôležitejších akcií v roku a preto chceme vygradovať atmosféru čo najviac. Dnes vieme, že house music, tak ako ju vidíme my, má svoje stabilné miesto na hudobnej mape. Tento rok naše sety podporí na začiatku a na konci Back2Love Night saxofonista Gapa. Sety budú prispôsobené celkovej atmosfére a veríme, že bude výborná,“ uviedol.

"Máme obrovskú radosť z toho, že sa počas nášho večera predstaví jeden z najtalentovanejších remixérov Giom z Francúzska, ktorý si našiel čas v období veľkých festivalov a letnej sezóny na ostrove Ibiza,“ dodal. Fanúšikovia tanečnej klubovej scény sa môžu tešiť na Giomove sety vychádzajúce z deep-funk a deep-disco house music.

Line-up prvého večera spestrí líder formácie jednej z headlinerov festivalu britských Freak Power vo svojom swing-houseovom projekte Kitten and The Hip. Ďalším hosťom bude už známa tvár nielen z parties Back2Love, ale aj z predošlého ročníka Dobrého festivalu Lucas Hulan, kamarát a boss pražského labelu Nightphunk, ktorý sa stal nepísanou súčasťou posádky Back2love. 

Na siedmom ročníku Dobrého festivalu sa okrem spomenutých mien predvedú aj IMT Smile, Peter Nagy, Peter Lipa, Chiki Liki Tu-a, Heľenine Oči, Mloci, Hrdza, Žobráci, Andrej Šeban, Anna Veselovská či Gapa & Groovin' Heads v zostave s Terrenceom Williamsom. Podujatie sa uskutoční na troch pódiách, pričom nebudú chýbať ani sprievodné podujatia. Vstupenky na festival sa predávajú po 10 eur. 

Zdroj: SITA
Foto: PR / Dobrý festival