Ateliér Babylon už dnes otvorí kultúrnu zónu Babylon chill'in, ktorá bude pravidelne prinášať vystúpenia rôznych kapiel, filmovú kaviareň, diskusné fóra mimovládnych organizácií, stand-up comedy, alternatívne divadlo, atmosférickú projekciu a ďalšie kultúrne podujatia.

Babylon chill'in otvorí svoje brány už dnes o 20:00. Ako prví sa predstavia DJ Matthew.Sax a Selector Aristocrat, ktorí ponúknu vzájomný battle. Selector Aristocrat sa v posledných rokoch venuje hlavne zbieraniu európskeho reggae a dancehallu, keďže ako vraví - najlepšie reggae sa momentálne robí na starom kontinente a nie v Karibiku. V jeho setoch je preto možné nájsť aj raritné kúsky z Portugalska, Fínska, Grécka, Ukrainy či Islandu.

Európske reggae bude hutne prekladané mashupmi, cover verziami, dancehallom, eklektickým hip-hopom a roots chuťovkami v podaní DJa Matthew.Sax. Vlastným menom Matej Klimo je spoluzakladateľom experimentálnej hudobnej formácie Funkadelic Brothers a spolu s DJom Kokim hral na domácich aj zahraničných pódiách.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Andrej Korenačka z M&B Promotion.