K zástupu hudobných hviezd, ktoré spievajú vianočné koledy sa tento rok znovu pridala aj Ellie Goulding. Fanúšikom sa však svoju Tichú noc rozhodla darovať. Vymedzuje sa tak od tých, ktorí celoročné mlčanie prerušia vydaním vianočného albumu, skrývajúc medzi notami túžbu po rýchlom zárobku.

Zvianočnieva sa a s týmto predsviatočným obdobím sa stále častejšie vynárajú rôzne koledy či cover verzie známych vianočných hitov od iných spevákov. Do zoznamu tých, ktorí si "podali" Tichú noc, sa tento rok pod Miley Cyrus zapísala aj Ellie Goulding. Piesni O Holy Night na jednoduchom klavírnom podklade dodáva rozprávkovú atmosféru účasť detského speváckeho zboru. Premiéru mala na Twitteri, pričom Goulding pod video napísala: "Toto som nahrala iba ako zábavku a akési vianočné poďakovanie za tú nádhernú tohtoročnú podporu."

Pravdepodobne narážala na úspechy, ktoré oslavovala so svojim príspevkom k filmu Päťdesiat odtieňov sivej. Soundtrack Love Me Like You Do jej totiž "zarobil" na vôbec prvú nomináciu na cenu Grammy v kategórii Najlepšia pôvodná pieseň pre film, televíziu alebo iné. Speváčka vydala 6. novembra tohto roku album Delirium, ktorý sa v americkom albumovom rebríčku Billboard 200 vyšplhal na 3. miesto a v UK Chart rovnako.

 
Autor: Marek Majzon
Foto: Facebook.com/elliegoulding

Súvisiaci interpreti: Ellie Goulding