Radosť, sloboda, Boh, to sú témy novej piesne Z dvoch dlaní, ktorú Sima Magušinová zverejnila v čase adventu. K nežnej novinke natočila aj videoklip, ktorý zachytáva cestu na vrch Vápeč, čím Sima prepojila svoje dve vášne – hudbu a turistiku.


"Pieseň o radosti a slobode, ktorú prežívam, keď veci odovzdám do Božích rúk," uvádza autorka hudby aj textu v popise k videoklipu na Youtube, ktorý je aktuálne desiatkou na karte Trendy v kategórii Hudba.

Priaznivci 34-ročnej rodáčky z Považskej Bystrice oceňujú predovšetkým posolstvo piesne, ktoré je opäť venované Bohu. Novinku nazývajú nádhernou modlitbou. Na skladbe sa spolupodieľali Daniel Špiner, Michal Šelep a Ajdži Sabo. Aranž pre dychovú sekciu v zložení Andrej Rázga, Marek Pastírik a Martin Noga pripravil Adrián Harvan. O finálny mix sa postaral Vlado "Randy" Gnepa z Basem3nt Studio.


Novú pesničku zaradila Sima Magušinová aj do svojho aktuálneho koncertného programu v rámci turné Advent s vami, ktorého koncerty sa konajú v krásnych priestoroch kostolov a synagóg. Turné je takmer vypredané, posledné lístky zostávajú ešte na koncert v Spišskom Podhradí. Dostupné sú v sieti Predpredaj.sk.

Zostávajúce termíny turné Simy Magušinovej:

19. 12. - Spišská Kapitula - Katedrála sv. Martina
20. 12. - Bardejov, Bazilika sv. Egídia - vypredané
21. 12. - Košice, Evanjelický kostol - vypredané

Vstupenky:  


Autorka: Miroslava Rabčanová

Súvisiaci interpreti: Sima Magušinová