Speváčka Dominika Mirgová práve prežíva spokojné obdobie, no v spomienkach sa vracia na temné miesta. Pri nahrávaní nového singlu, ktorý by sa mal v rádiách objaviť už tento mesiac, nezvládla nápor emócií a rozplakala sa. Pieseň o zlomenom srdci a nešťastnej láske si doslova a do písmena prežila na vlastnej koži.

Mladá speváčka minulý rok prekvapila duetom s Mirom Jarošom a fanúšikov slovenskej hudby sa chystá prekvapiť znova. Už o niekoľko dní by sa mal v rádiách objaviť jej nový singel, ktorý podľa nej dokonale vystihuje istú fázu jej života. "Text aj nálada tejto skladby presne vystihuje to, čo som v tom čase prežívala," priznáva Dominika, ktorá však nechce konkretizovať o kom v novej skladbe spieva, no vyhlasuje, že kvôli tomuto človeku plakala v štúdiu poslednýkrát.

"Chcem spievať o veciach, ktoré som prežila. Mám toho na srdci dosť a pre speváčku je hudba spôsobom ako komunikovať so svetom a možno sa z niektorých vecí vyspievať. Všetok smútok a slzy som nechala v štúdiu u Randyho," dodáva Dominika, ktorá napriek tomu, ako sa s piesňou stotožňuje, nie je jej autorkou. 

Dominika Mirgová - nahrávanie

Skladbu jej na mieru napísal spevák Miro Jaroš. "Bavili sme sa o hudbe, o živote. Prezradila som mu veci, o ktorých sa mi ťažko hovorí a on ich pretavil do tejto skladby. Keď som ju v štúdiu spievala, nedokázala som sa odosobniť - veď je o mne o mojich pocitoch. Odchádzala som však odtiaľ silnejšia," dodala.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Michal Šefčík.