Only Open Air Festival s podtitulom Summer Season Grand Opening 2014 ponúkne tento rok až deväť dídžejských celebrít. Fanúšikovia sa môžu tešiť na svetovú špičku tanečnej hudby. Počas štrnástich hodín sa Zlaté piesky premenia na tanečnú mekku v znamení trancu, housu a electra.

Prví hostia - Sander van Doorn, Judge JulesOmnia – boli predstavení ešte v januári. Hviezdnu osmičku postupne doplnili Afrojack, Martin Garrix, R3HAB, Pete Tong Jaydee. Posledným prekvapením organizátorov je angažovanie vychádzajúcej hviezdy menom Firebeatz, ktorý v Bratislave ešte viac zvýrazní kvality holandskej tanečnej scény.

"Tento rok sme urobili maximum pre to, aby sme vyskladali exkluzívny lineup. Pôvodne sme počítali so štyrmi headlinermi, ale na našu radosť sa ľudia veľmi tešia aj z legendárneho Petea Tonga a v diskusiách ho zaraďujú do rovnakej ligy ako Afrojacka, Sandera van Doorna, Martina Gerrixa a R3HABa," uviedol Ľuboš Virág z usporiadateľskej agentúry Celebration.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Brány areálu Zlatých pieskov sa otvoria 28. júna už o 15:00 a od prvých minút sa jeho návštevníci môžu tešiť na fascinujúcu šou. Jej jedinečnosť ešte znásobí časový lineup, pretože jeho scenár bude zostavený tematicky podľa štýlov a zároveň podporí tvorivé spolupráce medzi jednotlivými dídžejmi. Okrem hudby vytiahnu zábavu na maximum aj špeciálne vizuálne efekty, ktoré sú známe z podobných eventov vo svete a na Only Open Air Festivale budú mať premiéru.

"Každý rok sa snažíme posúvať ďalej, preto sme sa rozhodli, že nepôjdeme cestou jedného, ale viacerých headlinerov. Rovnako sme vychádzali z toho, či už hrali na Slovensku na open-air akciách, aby sme po Tiëstovi a Arminovi van Buurenovi ponúkli opäť nezabudnuteľný tanečný žúr. Mená sú teda známe, tak už len dodám, že sa tešíme na všetkých, ktorí sa prídu na Zlaté piesky zabaviť," dodal Virág.

Zdroj: Bonusvision

Súvisiaci interpreti: Afrojack, Sander van Doorn