Only Open Air Festival opäť otvorí letnú tanečnú sezónu na Zlatých pieskoch prvotriednou šou. Na štvrtom ročníku festivalu okrem skôr potvrdených mien - legendárneho Paula van Dyka, Bena Nickyho a Simona Pattersona - zahrajú aj Robin Schulz, Stefan Dabruck, Pendulum (DJ set) a slovenské duo SHato & Paul Rockseek.

Projekt Pendulum DJ Set, ktorý nadväzuje na pôsobenie austrálsko-britskej drum&bassovej skupiny, tvorí jej spoluzakladateľ Paul Harding alias El Hornet a vokalista Ben Mount vystupujúci pod umeleckým menom MC Verse. Po tom, čo skupina v roku 2012 ukončila aktívnu koncertnú činnosť, je Pendulum DJ Set jedinou možnosťou užiť si hudbu priekopníckej elektronicko-rockovej kapely z prvej ruky.


Stefan Dabruck pôsobí na scéne trinásť rokov a vďaka nespochybniteľnému talentu sa prepracoval medzi rešpektované značky tanečnej scény. Ako producent spolupracoval s Mobym, Axwellom, Sebastianom Ingrossom, Bobom Sinclarom, Public Enemy, Dada Life, či Arminom van Buurenom. Na Zlatých pieskoch odovzdá fanúšikom eufóriu, ktorú nasal na Armada Night, Love Parade, Soundtropolis, MOS Tour v Austrália, na čínskom Motorockr Festivale alebo po kluboch v New Yorku, Sydney, Pekingu a ďalších svetových metropolách.

Prvýkrát na Slovensku a hneď Open Air sa predstaví talentovaný 27-ročný dídžej a producent Robin Schulz. Do povedomia sa dostal začiatkom roka 2014 so svojim prvým singlom - remixom skladby Waves od Holanďana Mr. Probza, čo mu vynieslo viacero ocenení. Rovnako bodoval aj s ďalším remixom Prayer in C od Lilly Wood & the Prick a hlavne trackom Sun Goes Down so speváčkou Jasmine Thompson, ktorou určite prinesie tú pravú atmosféru horúcej letnej noci aj na Zlaté piesky. 


Festival elektronickej tanečnej hudby tento rok otvoria Slováci SHato & Paul Rockseek, ktorí vydávajú na labeli Paula van Dyka Vandit. Ich singel Crypoint dosiahol v roku 2010 prvú priečku v predajnosti na Beatporte, následnými releasmi na labeloch ako Armada, Vandit a Black Hole sa táto dvojica potvrdila svoje kvality. Vo svojich setoch miešajú progressive, electro, deep/future house, pričom sa nebránia ani tranceovým či drum&bassovým trackom. Fanúšikov každého štýlu tanečnej hudby tak na OOAF zahrejú na správnu "prevádzkovú teplotu". 

Zoznam hostí na Only Open Air Festivale týmto nie je konečný - fanúšikovia sa podľa organizátorov môžu ešte tešiť na dvoch top headlinerov! V minulosti si niekoľkotisícový dav na Zlatých Pieskoch podmanili Nicky Romero, Hardwell, Tiësto a Armin van Buuren, minulý rok to bola hviezdna deviatka Afrojack, Martin Garrix, R3HAB, Pete Tong, Jaydee, Sander van Doorn, Judge Jules, Omnia a Firebeatz.

Festival je výnimočný aj svojou vizuálnou stránkou a atmosférou, ktorú si na Slovensku pochvaľuje väčšina dídžejov. Organizátori na tento rok opäť pripravili viacero noviniek, jednou z nich je aj nové umiestnenie VIP sektorov.

Vstupenky na OOAF 2015:  Predpredaj.sk

Pripomeňte si atmosféru ročníka 2014:


Zdroj: PR
Foto: Facebook.com/elhornet.pendulum

Súvisiaci interpreti: Pendulum