Mladý talentovaný interpret Yael vydáva svoje prvé EP s názvom BAY B, na ktorom sa nachádzajú už zverejnené single My, Sen a Blízko. Nové skladby predstaví Matúš Kolárovský tento rok aj na koncertnom turné, ktoré odštartuje v máji.


Spolu s vydaním EP si spevák pre svojich fanúšikov pripravil aj videoklip ku novinke Blízko, ktorú možno považovať za nosnú skladbu celého EP najmä kvôli tomu, že udáva hudobný žáner a melodický charakter celého hudobného albumu. Vizuál ku skladbe Blízko je natočený v samotnom srdci Benátok a lákavom prímorskom prostredí, ktoré veľmi dobre dopĺňajú atmosféru celej skladby.


Tento rok prenesie Yael kus svojej tvorby aj na koncertné pódiá prostredníctvom pripravovanej Yael tour, ktorá odštartuje 6. mája v Košickej estrádnej hale. Turné pokračuje v Poprade, Zemianských Kostoľanoch, Nitre a končí 27. mája krstom v bratislavskom klube Hopkirk. Yaelove nové EP BAY B je dostupné v predaji spolu s merchom BAY B na shop.rukahore.sk.

Pod mix a master Yaelovho nového EP BAY B sa podpísala produkcia Dvatritridva v zastúpení hudobných producentov Martina Šrámeka alias Maxa, Adriána Líšku a Mateja Mikloša. EP BAY B vyšlo vo vydavateľstve Illuminate.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Petr Zajíc z Illuminate Production. Text správy sme upravili.