Nová zostava teraz už čisto ženskej slovensko-českej kapely Kráľová, pomenovanej podľa speváčky a textárky Zuzany Kráľovej, nenechala fanúšikov dlho čakať a vydáva novú pesničku Pusu na pusu. Po osvedčenej spolupráci s producentom Davidom Hlaváčom sa skupina vrhla na ďalšiu skladbu, tentoraz bez štipky melanchólie, ktorou bol jej prvý album Sny (2023) pretkaný skrz na skrz.

Čerstvo vydaný singel Pusu na pusu je letný song, v ktorom sa prelínajú žánre ako pop, soul a funky. Je plný pozitívnej energie a je o láske, resp. zamilovanosti, ktorá pretrváva. Na piesni spolupracovala celá kapela v zložení Zuzana Kráľová (spev), Ema Pilařová (klávesy), Jitka Knížková (elektrická gitara), Giulia Amerighi (basgitara) a Paula Minichová (bicie). Hudbu k textu Zuzany Kráľovej zložil David Hlaváč, ktorý skladbu tiež produkoval.

"Inšpiráciou k napísaniu textu pesničky Pusu na pusu mi bol môj priateľ. Pieseň je vlastne retrospektívou, keď sa človek aj po rokoch stále cítí byť zamilovaný tak ako na začiatku vzťahu. David Hlaváč v úlohe skladateľa a producenta presne vystihol moju predstavu o nálade celej skladby," hovorí líderka kapely Kráľová.

Videoklip v réžii Janka Lesáka zachytáva reálnych ľudí pri tom, ako sa bozkávajú. Poňatý je ako dokument a emócie vo videu sú skutočné, neúčinkujú v ňom žiadni herci. O tom, ako by mal znieť správny lovesong, urobila kapela v rámci kampane k singlu aj anketu. Videá z nej nájdete na instagramovom profile kralova_music.

Redakciu Hudba.sk informovala Zuzana Kráľová. Správu sme upravili.