Speváčka americkej alternatívno-rockovej skupiny Garbage Shirley Manson na Twitteri dostala od anonymného užívateľa stovky urážlivých správ, dokonca sa jej vyhrážal zabitím. Užívateľ ju obvinil z toho, že podvádza svojho manžela a tiež tvrdí, že ho telepaticky zraňuje a straší v spánku.

"Každú noc a deň sa so mnou zahráva! Nedokáže pochopiť slovo 'nie'! Chceš zabiť seba či mňa? Ja ťa zabijem, suka!" napísal. Celkovo poslal vyše 700 odkazov. Speváčkin manažér incident ohlásil na polícii, tá si od vedenia Twitteru vyžiadala informácie o danom konte. Manson sa podľa polície veľmi bojí a chce, aby celý prípad dôsledne prešetrili. Užívateľ s prezývkou @Gunn2urhead sa naposledy ozval 21. júna a polícia intenzívne pracuje na jeho identifikácii.

Garbage vznikli v roku 1994 a na konte majú päť štúdiových albumov - Garbage (1995), Version 2.0 (1998), Beautiful Garbage (2001), Bleed Like Me (2005) a najnovšiu Not Your Kind Of People (2012). Na celom svete predali viac ako 17 miliónov nahrávok a sedemkrát boli nominovaní na prestížnu Grammy.

Garbage - Blood For Poppies

Zdroj: SITA
Foto: Myspace.com/garbage

Súvisiaci interpreti: Garbage