Majk Spirit, Kali a Celeste Buckingham sa tento rok stretnú na exkluzívnom koncerte s názvom Raper Vivaldi, ktorý sa bude konať 5. októbra v bratislavskej Hant Aréne pod záštitou agentúry Royal Event. Organizátori hovoria o hudobnom experimente, kde sa bude kombinovať klasická a jazzová hudba s prvkami modernej.

Unikátny projekt Raper Vivaldi vznikol minulý rok s cieľom priniesť nezabudnuteľný hudobný zážitok zo spájania hudobných žánrov. Ide o odkaz svetovej klasickej hudby s prevedením do súčasnej modernej podoby. Koncert sa bude konať pod taktovkou prvého koncertného majstra Slovenskej filharmónie, virtuózneho huslistu a skladateľa Jarolíma Emmanuela Ružičku, komorného orchestra, špičkových jazzmanov a hostí, ktorými budú populárni raperi Majk Spirit a Kali a speváčka Celeste Buckingham.

Projekt Raper Vivaldi za účasti Majka Spirita a Celeste už diváci mali možnosť vidieť v novembri minulého roka ako jedno z predstavení Slovenskej filharmónie. Bratislavská Reduta bola vtedy beznádejne vypredaná. "Na základe obrovského nadšenia z koncertu a veľkého záujmu fanúšikov oboch hudobných táborov sme sa rozhodli tento projekt posunúť na vyšší level, poskytnúť možnosť zažiť ju naživo pre väčšiu kapacitu ľudí, obohatiť ho novými hosťami a unikátnym audiovizuálnym vybavením," uvádzajú organizátori.

Koncert Raper Vivaldi sa odohrá v noblesnej atmosfére, návštevníci budú usadení a počas celého večera budú všade prítomné hostesky so špeciálnou obsluhou a exkluzívne namiešanými Royal koktejlmi. Vstupenky na exkluzívny koncert sú v predaji v sieti Predpredaj.sk.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Text: Hudba.sk (zdroj: Predpredaj.sk)
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Celeste Buckingham, Majk Spirit