V sobotu 20. júla sa na Chate Volovec uskutoční koncert s názvom Nad oblakmi, na ktorom vystúpi rožňavský spevák Robo Šimko so svojou kapelou Massriot. Výťažok z koncertu bude venovaný neziskovej organizácii, ktorá sa venuje starostlivosti o deti v núdzi.

"Spojenie našej hudby a tohto jedinečného dejiska v úžasnom prostredí Volovských vrchov prišlo dosť spontánne, na jednej z mojich turistík práve na toto miesto. Chodievam sem už roky, a tak sme sa aj s chatárom dohodli, že spravíme niečo jedinečné," uviedol Robo Šimko.

Celý koncert bude prebiehať v nerušivej komornej atmosfére. Na tomto akustickom koncerte zahrajú hudobníci piesne z vlastnej tvorby, ako aj prevzaté zahraničné či česko-slovenské hity. Okrem skvelej hudby si zúčastnení vychutnajú aj krásne prostredie pri chate, kde bude pripravené občerstvenie vrátane chutného guláša.

A to nie je všetko. Výťažok z koncertu bude venovaný neziskovej organizácii Dominika, n. o., ktorá sa venuje starostlivosti o deti v núdzi. Tieto deti boli umiestnené do domova na základe rozhodnutia súdu, pochádzajú zo znevýhodneného prostredia, kde bol ohrozený ich fyzický, psychický a sociálny vývin. Dominika, n.o. im poskytuje pomoc pri riešení výchovných a rodinných problémov, zabezpečuje ich všestranný rozvoj, vzdelávanie a zdravotnú starostlivosť. Svojou účasťou na koncerte môžete urobiť dobrý skutok a pomôcť deťom, ktoré to najviac potrebujú.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol za skupinu Massriot Michal Mitrík.