Počas letných prázdnin sa Katka Knechtová len zriedkavo zdržiava doma v Prešove. Pravidelne križuje Slovensko a Čechy, túto sezónu dokonca vyskúšala aj Rakúsko, aby so svojou skupinou potešila čo najviac priaznivcov. Po rušnom lete ju tak čaká zaslúžený oddych na Havajských ostrovoch.

"Pobudnem tam asi tri týždne a budem hlavne cestovať, takže uvidím aj ostrovy Kauai, Maui a Big Island," spresnila Knechtová, ktorá chce aj napriek svojej pracovnej vyťaženosti aktívnu dovolenku.

Havaj si pritom vybrala náhodou. "Chystala sa tam moja fitness trénerka, takže som sa jej spýtala, či ma nevezme so sebou a ona súhlasila. Bude to ale dosť divoké – spať by sme mali v stanoch a neskôr v bungalovoch. Hlavné je, že sa nebudeme vôbec pohybovať v turistických oblastiach, takže pôjde skôr o duchovnú cestu," dodala.

Ešte predtým však speváčku čaká koncert v pražskom Paláci Akropolis (21. septembra) a spoločné vystúpenie s IMT Smile na Jack Daniels Party v Bratislave (29. septembra). V tých dňoch by Katka mala predstaviť aj nový singel z albumu Tajomstvá, ktorým bude pieseň Zločin.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Eva Bacigalová, PR manažérka Kataríny Knechtovej.

Foto: Standa Merhout - Katarinaknechtova.com

Súvisiaci interpreti: Katarína Knechtová