Hudobník a skladateľ Bystrík vydáva so svojou kapelou nový album. Iba pred rokom krstil CD Na Kráľovej holi a dnes prichádza s novinkou. Album Hej, dievča pirnáša nové autorské piesne, ale aj skladby, ktoré sú fanúšikom už dobre známe.

Nový album vznikal postupne. Poslucháči na ňom nájdu už zverejnené skladby Prajem si, Po tvojom boku, vianočnú pieseň s názvom Čas vianočný alebo najčerstvejší reggae singel Mám plán. Predovšetkým však úplne nové piesne, ktoré zložil Bystrík len nedávno a jeho priaznivci ich ešte nemali šancu počuť naživo. Album bol pokrstený pred dvoma týždňami na výročnom koncerte 15 rokov s Bystrík bandou, ktorý sa konal v trnavskom amfiteátri. Symbolicky ho pokrstili spoločne s Bystríkom všetky manželky členov kapely.

"Album Hej, dievča zachytáva to najkrajšie a najkreatívnejšie obdobie môjho života. Verím, že vám bude robiť rovnakú radosť ako robí nám," hovorí sympatický Trnavčan. Okrem vydania albumu sa chystá kapela natočiť videá k novým singlom a zamerať sa na ďalšie prekvapenia pre fanúšikov. Novinku nájdete okrem Youtube aj na streamingových službách.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Linda Cisárová z agentúry Street Production. Tlačovú správu sme upravili. Viac informácií nájdete na oficiálnej stránke speváka www.bystrik.com.

Súvisiaci interpreti: Bystrík