Rádio_FM chystá pre svojich poslucháčov Žúrku_FM, na ktorej budú môcť fanúšikovia rádia stretnúť nielen svojich obľúbených moderátorov, ale aj celý tím. Zážitkom pre nich bude aj špeciálny koncert, počas ktorého sa na pódiu stretnú moderátori, šéfdramaturg Rádia_FM a členovia troch rôznych kapiel.

Akcia sa bude konať budúcu stredu 22. októbra o 20:00 v Nu Spirit Clube. Vstup bude voľný. Žúrku_FM začne netradičné zoskupenie, ktoré vzniklo exkluzívne len pre túto príležitosť. Tvoriť ho budú okrem dvojice Baláž & Hubinák aj speváčka kapely Bloom Barbora Drahovská, na basgitaru zahrá Peter Hajdin z kapely Hviezda a ako gitarista sa predstaví Daniel Bihány z Veneer. Zaspievať si s nimi príde aj moderátor :Popo_FM a Wilsonic_FM Marián Mitaš, v Rádiu_FM známy ako Mizzi.

Na klavíri ich bude sprevádzať šéfdramaturg Rádia_FM Maroš Hečko, ktorého poznáte z formácií Free Faces ,či Home Made Mutant. Hrať budú cover skladby, zatiaľ však nechcú prezradiť aké. Organizátori akcie však sľubujú, že sa môže stať „čokoľvek, čo nečakáte“.
Návštevníci akcie sa neskôr môžu tešiť aj na koncert kapiel Bloom a Hviezda.

Informácie a foto pre Hudba.s poskytla Regina Annušová.  

 

Súvisiaci interpreti: Bloom