Projekt Made in Slovakia kapely IMT Smile a Umeleckého súboru Lúčnica bude po roku opäť hudobným vrcholom predvianočného obdobia. Ojedinelé hudobno-tanečné predstavenie, ktoré doposiaľ videlo viac než 50-tisíc nadšených divákov, sa vracia na koncertné pódiá vo vynovenej verzii.

Veľkolepý spoločný projekt jednej z našich najúspešnejších hudobných skupín a legendárneho umeleckého súboru, kritikmi označovaný za "svetovú šou vyrobenú na Slovensku" či "zážitok na celý život", sa pre obrovský záujem vracia na pódiá. Divákom sa energickí muzikanti na čele s Ivanom Táslerom a súbor pod umeleckým vedením prof. Štefana Nosáľa opäť predstavia v predvianočnom období. Posledné, rozlúčkové vystúpenie odohrajú krátko po Novom roku na Zimnom štadióne O. Nepelu (Slovnaft aréna).

Takmer 150-členný organizačný tím pod režisérskou taktovkou úspešného Jána Ďurovčíka ponúkne mierne vynoveným. Pôvodne sa počítalo len s jedným predstavením v metropole východu, no napokon si Košičania, rovnako ako vlani, užijú veľkolepú šou v dvoch termínoch. Celkovo sa tak projekt Made in Slovakia predstaví fanúšikom šesťkrát. Najnovšie pridaným termínom je pondelok 14. decembra v košickej Steel aréne. Prvých 300 vstupeniek na státie na toto pridané predstavenie si môžu fanúšikovia zakúpiť za špeciálnu cenu 17 eur, ktorá sa bude po ich vypredaní zvyšovať.

IMT Smile a Lúčnica, Made in Slovakia, Bratislava Zdroj: Katarina Oresanska

"Po minuloročnom úspechu, kedy sa nám s týmto projektom podarilo dvakrát vypredať najväčšiu arénu na východnom Slovensku, sme dlho zvažovali, či prísť do Košíc opäť, či o nás bude ešte záujem, keď už program videli toľké tisíce divákov. Napokon sme sa rozhodli správne, prvé avizované predstavenie 15. decembra sa už po pár týždňoch skoro celé vypredalo. Preto s nadšením pridávame aj tento rok ešte jedno predstavenie 14. decembra. Veríme, že opäť zažijeme na východe skvelú atmosféru a spolu s divákmi si to parádne užijeme. Už teraz sa veľmi tešíme," prezrádza spevák a jeden z producentov projektu, Ivan Tásler

O úspešnosti pôvodne jednosezónneho projektu svedčí fakt, že minuloročné plánované len dve predstavenia v Bratislave a Košiciach sa okamžite vypredali a napokon sa pre veľký záujem pridali ďalšie tri. V lete tento spoločný program IMT Smile a Lúčnica predstavili aj na festivaloch v Prešove (Dobrý festival) a v Piešťanoch (Topfest). Aj tento rok fanúšikovia organizátorov milo prekvapili a k plánovanému predstaveniu v Bratislave, ktoré malo byť rozlúčkou s týmto veľkolepým projektom, museli pre neutíchajúci záujem o vstupenky pridať ďalšie. V hlavnom meste tak vystúpia rovno trikrát, v metropole východného Slovenska dvakrát a jedno predstavenie si môžu vychutnať aj diváci v Prahe.

Aktualizované termíny predstavení Made in Slovakia: 

14. december - Steel Aréna, Košice
15. december - Steel Aréna, Košice 

19. december - O2 arena, Praha 
21. december - Incheba Expo Aréna, Bratislava 
22. december - Incheba Expo Aréna, Bratislava (vypredané)
9. január 2016 - Zimný štadión O. Nepelu, Bratislava 

Všetky koncerty začínajú o 19:00. Viac podrobností nájdete na oficiálnej stránke projektu www.facebook.com/imtlucnica.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka projektu IMT Smile a Lúčnica Anna Tásler-Onderková.

Súvisiaci interpreti: IMT Smile