Anglická rocková kapela Suede zverejnila nový videoklip. Dej vizuálu No Tomorrow sa zameriava na staršieho muža, ktorý sa snaží spáchať samovraždu užitím veľkého množstva tabletiek. Jeho plány však zmarí istá žena.

Skladba No Tomorrow sa bude nachádzať na albume Night Thoughts, ktorý kapela plánuje vydať 22. januára. Nahrávka bude obsahovať dvanásť piesní, ktoré produkoval Ed Buller. Muzikanti zo štúdiovky už ponúkli aj skladby Outsiders a Like Kids.
 
Formácia pripravila k novinke aj rovnomenný film. O réžiu snímky sa postaral Roger Sargent. Film uvedú na trh na DVD, ktoré bude súčasťou deluxe edície albumu Night Thoughts ako aj špeciálneho zberateľského vydania so 44-stranovou knihou. Nahrávka vyjde tiež ako dvojvinyl.


Suede sa na hudobnej scéne pohybujú od roku 1989. Debutový eponymný album uviedli na trh v roku 1993 a získali zaň prestížnu Mercury Prize. Nasledovali štúdiovky Dog Man Star (1994), Coming Up (1996), Head Music (1999) a A New Morning (2002). V novembri 2003 skupina ohlásila ukončenie činnosti, no v roku 2010 sa vrátila na scénu a v marci 2013 vydala album Bloodsports. Aktuálnu zostavu tvoria Brett Anderson (spev), Mat Osman (basgitara), Simon Gilbert (bicie), Richard Oakes (gitara, klavír) a Neil Codling (klávesy, gitara). 

Zdroj: SITA (Nme.com, archív)
Foto: Facebook.com/suede

Súvisiaci interpreti: Suede