Česká speváčka a herečka Lucie Vondráčková vydá 8. marca, teda v deň jej 33. narodenín, nový album s názvom Oheň. Nahrávka bude obsahovať pilotný singel Co s tou touhou, ku ktorému manželka hokejistu Tomáša Plekanca v januári zverejnila videoklip. Agentúru SITA za speváčku informoval Rado Mešša.

Skladba Co s tou touhou vznikla v autorskej dielni svetoznámej Američanky Kari Kimmel, ktorá je autorkou mnohých filmových a seriálových melódií a ktorá zložila piesne aj pre Demi Lovato, Backstreet Boys či Keshu. "Kari cíti muziku podobne ako ja. Prepája tanečnú a folkovú scénu, v tom sme si podobné," uviedla Vondráčková na margo spolupráce s hudobníčkou, ktorá je podpísaná aj pod aktuálnym hitom speváčky Nely - So In Love.

K singlu vznikol aj tanečný videoklip, ktorý je podľa speváčky spomienkou na minulé leto. Nakrúcal sa v okolí zrenovovaného mlyna v pražskom Prokopskom údolí a na ďalších miestach v českej metropole. "V klipe sme si spoločne s kamarátmi z tanečnej skupiny IF prešli na korbe auta celou Prahou," poznamenala Lucie Vondráčková.


Okrem singla bude nový album obsahovať aj pieseň Ty si ten nej, ktorá je coververziou hitu The Best od Tiny Turner. Na nahrávku zaradila tiež skladbu Kdy vzlétnu já, známu z animovaného filmu Neskrotná (2012) dabovaného do češtiny či vianočný duet s Petrom Kolářom s názvom Vánoce bílý. Album vyjde vo vydavateľstve BrainZone.

Zdroj: SITA
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Lucie Vondráčková