Americká rocková kapela My Chemical Romance zverejnila novú pieseň s názvom Fake Your Death. Tá je jednou z posledných, ktorú formácia nahrala pred tým, než v marci 2013 ukončila svoju činnosť. Skladba sa bude nachádzať na ich pripravovanej výberovke May Death Never Stop You, ktorá by sa mala dostať do predaja už 24. marca.

"Ten názov sa hodí, pretože tak, ako bolo smutné povedať kapele zbohom, je táto kolekcia oslavou našich najlepších piesní a veríme, že spomienka na ne bude vám všetkým naďalej prinášať radosť," uviedla skupina v oficiálnom vyjadrení. Výberovka bude zachytávať viac ako dekádu existencie kapely, vrátane skladieb Helena, Three Cheers For Sweet Revenge a Welcome To The Black Parade.

My Chemical Romance tvorili spevák Gerard Way, gitaristi Ray Toro a Frank Iero a basgitarista Mikey Way. Na konte majú štyri štúdiové nahrávky - I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love (2002), Three Cheers For Sweet Revenge (2004), The Black Parade (2006) a Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys (2010). Formácia okrem iného získala šesť Kerrang! Awards a štyri NME Awards.


Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/MyChemicalRomance

Súvisiaci interpreti: My Chemical Romance