Presne po dvoch rokoch vydala česká speváčka s nemeckými koreňmi Debbi svoj druhý štúdiový album. Nadväzuje ním tak na úspech letného hitu Touch The Sun či internetového hitu s raperom Lipom Ležím v tvé blízkosti.

Prvý oficiálny singel z nového album Love, Logic & Will 21-ročnej speváčky Debbi nesie názov You Take Me There. Balada „pinkovských“ rozmerov, na ktorých je možné badať, aký veľký kus práce so svojím hlasom speváčka za posledné dva roky spravila, je jednou z najhranejších skladieb v českom éteri. Nahrávka vznikala takmer celý uplynulý rok v pražskom nahrávacom štúdiu RePrague pod vedením producenta Martina Ledvinu.


O repertoár sa tentokrát autorsky najväčšou mierou postaral práve sám producent. So svojimi skladbami prispeli aj Jana Kirschner, Samuel Hora či rock'n'rollová legenda Ivan Král, ktorý si zaspieval s bývalou účastníčkou SuperStar duet How Can I Resist You. Sama Debbi sa vyjadruje k vzniku nového opusu takto: "Zdá sa to ako dlhá doba, ale nám extrémne záležalo na výsledku. Chceli sme sa posunúť. Už sme nechceli mať na albume popevky ako La, La alebo Touch The Sun. Chceli sme urobiť krok dopredu. Ako zvukom albumu, tak i spôsobom spievania, takže sme vyberali z ešte väčšieho množstva skladieb." 

Tracklist albumu:

1. Love, Logic & Will (part I)
2. Love, Logic & Will (part II) 
3. This Is It  
4. You Take Me There 
5. Your Physical Presence 
6. Miss You
7. Hey You
8. It’s Not Hard
9. How Can I Resist You (feat. Ivan Král) 
10. Take This Song

Bonusy:

11. By My Side
12. Ležím v Tvé blízkosti (feat. Lipo)

Informácie pre Hudba.sk poskytla Veronika Dvorská z nahrávacej spoločnosti Universal Music.

Súvisiaci interpreti: Debbi