Hudobný producent a dídžej Jamie xx vydá 20. septembra dlho očakávaný druhý album In Waves. Najnovšou ukážkou z neho je singel Life, v ktorom sa spojil so švédskou speváčkou Robyn. Energická tanečná skladba má ambíciu stať sa letným hitom, ktorý vás roztancuje.

"Tento track som urobil dosť rýchlo a miloval som ho od prvého dňa. Keď som prvýkrát počul Robynin vokál, bolo to o šiestej ráno po skončení hrania v Pacha na Ibize, bol to perfektný moment," vysvetlil Jamie xx vo vyhlásení. "Robyn a ja sme trávili čas spoluprácou a stretávaním sa už niekoľko rokov, je to vždy radosť a vždy inšpirujúce, som tak rád a vďačný, že je súčasťou In Waves. Ďakujem, Robyn, že si túto skladbu priviedla k životu!" odkázal speváčke.

Tá má celkom jednoznačné prianie: "Chcem len vidieť, ako Life toto leto roztancuje ľudí. Už sa toho neviem dočkať. Jamie je taký skvelý tvorca, som nadšená, že môžem byť súčasťou jeho albumu."

In Waves bude nasledovníkom úspešného debutu In Color z roku 2015. "Už je to nejaký čas a veľa sa odvtedy stalo. Vzostupy a pády, dospievanie. Udalosti, ktoré menia život a udalosti, ktoré menia svet. Tieto vlny, ktoré sme všetci zažili spolu a zvlášť. Chcel som urobiť niečo zábavné, radostné a introspektívne naraz. Najlepšie momenty na tanečnom parkete sú pre mňa zvyčajne také. Nemôžem sa dočkať, až sa o to s vami podelím," odkázal Jamie xx svojim priaznivcom.

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com)