Americká speváčka Beyoncé sa po prvý raz od narodenia dcérky Blue Ivy, ktorú priviedla na svet 7. januára, postaví na koncertné pódium. Tridsaťročná hviezda vystúpi 25., 26. a 27. mája na koncertoch v Atlantic City v New Jersey.

Manželka 42-ročného rapera Shawna Cartera, známeho ako Jay-Z, sa predstaví v tamojšej Revel Ovation Hall počas víkendu pred Dňom obetí vojny (Memorial Day). Ide o americký národný sviatok, ktorý tento rok pripadá na pondelok 28. mája.

Pre Beyoncé to budú prvé vystúpenia po vyše deviatich mesiacoch. Naposledy sa speváčka fanúšikom predstavila vlani v auguste na štyroch koncertoch v newyorskom Roseland Ballroom.

Beyoncé Knowles začínala svoju hudobnú kariéru v roku 1997 ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Na svojom konte má štyri sólové štúdiovky - Dangerously in Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008) a 4 (2011), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200. Len v USA predala viac ako 11 miliónov albumov a približne 25 miliónov singlov. Na konte má už 16 cien Grammy, pričom tri z nich získala ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová speváčka.

Informácie zverejnila webová stránka usmagazine.com.

Zdroj: SITA
Foto: Sony Music

Súvisiaci interpreti: Beyoncé