Švédsky DJ a producent Avicii si minuloročným vydaním svojho debutového albumu True upevnil pozíciu jedného z najúspešnejších predstaviteľov súčasnej tanečnej scény. Zo spomínaného albumu vydal štyri úspešné single a teraz sa rozhodol spraviť aj jeho zremixovanú verziu.

Už zajtra sa na trhu objaví nahrávka True: Avicii By Avicii, ktorá podľa slov samotného interpreta ponúkne nový pohľad na album True. Avicii sa rozhodol dať svojim skladbám úplne nový rozmer a neobmedzoval sa preto iba na zvuk, ktorým sa prezentuje v poslednej dobe, ale načrel aj do tvrdých klubových beatov, elektra, diska či downtempa.

Avicii sa v minulosti presadil nielen ako producent, ale aj ako uznávaný remixér. Jeho rukami prešli úspešné single od Madonny, Davida Guettu, Armina van Buurena, Enrique Iglesiasa alebo dua Daft Punk. Posledných dvanásť mesiacov tak bolo pre tohto 24-ročného rodáka zo Štokholmu najdôležitejších v celej jeho doterajšej kariére a vďaka hitom ako Wake Me Up, You Make Me, Hey Brother alebo Addicted To You sa etabloval medzi hudobnú špičku.

Tracklist albumu True: Avicii By Avicii:

1. Wake Me Up (Avicii by Avicii)
2. You Make Me (Avicii by Avicii)
3. Hey Brother (Avicii by Avicii)
4. Addicted to You (Avicii by Avicii)
5. Dear Boy (Avicii by Avicii)
6. Liar Liar (Avicii by Avicii)
7. Shame on Me (Avicii by Avicii)
8. Lay Me Down (Avicii by Avicii)
9. Hope There's Someone (Avicii by Avicii)

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Veronika Dvorská z Universal Music.

Súvisiaci interpreti: Avicii