Americký hudobník Bob Dylan včera vystúpil v relácii Late Show With David Letterman, v ktorej sa predtým naposledy objavil v roku 1993. 73-ročný pesničkár predstavil spolu s kapelou v predposlednej epizóde obľúbeného programu jazzový štandard The Night We Called It A Day zo svojho najnovšieho albumu Shadows In The Night (2015).

David Letterman pred vystúpením povedal, že svojho syna Harryho naučil, že v živote potrebuje vedieť len dve veci - mal by byť milý k ľuďom a tiež vedieť, že najlepším skladateľom modernej doby je Bob Dylan. Okrem legendárneho hudobníka sa v utorok v relácii ukázal aj 64-ročný herec a komik Bill Murray, ktorý v úvode vyliezol z veľkej torty. S tou napokon zašpinil aj Lettermana a ďalších ľudí v štúdiu. 


Veľký hudobný hosť nechýbal ani v pondelkovom vydaní slávnej talkshow, ktorá odchodom legendárneho moderátora do dôchodku končí. Bol ním frontman kapely Pearl Jam Eddie Vedder, ktorý Lettermanovi v doprovode Paula Shaffera a CBS Orchestra zaspieval hit Better Man z albumu Vitalogy (1994). 

Poslednú epizódu Late Show With David Letterman odvysiela americká televízia CBS dnes (resp. zajtra ráno - podľa stredoeurópskeho času). Zoznam hostí vrátane hudobnej hviezdy bude prekvapením.


Zdroj: SITA (Nme.com, People.com), Hudba.sk
Foto: Sony Music

Súvisiaci interpreti: Bob Dylan, Eddie Vedder