Šamorínska heavy-rocková formácia The Butchers si nedáva pauzu a postupne vydáva svoje nové skladby. Koncom apríla bola zverejnená skladba s názvom Never Give up, ktorá je ako hudobne tak aj textovo autorskou skladbou Jánosa Hushegyiho. Videoklip ku skladbe bol nahratý v Mestskom kultúrnom stredisku v Senci v spolupráci s kameramanom Jakubom Horňákom, ktorý už natočil pre kapelu viacero videí.

V piatok 18. júla kapela zverejnila svoju najaktuálnejšiu skladbu s názvom DIG!!! Jedná sa o autorský počin Andrása Hushegyiho, text skladby ale napísala jeho manželka Anita. Prvý animovaný videoklip k nej pripravil András Hushegyi s pomocou AI.

Novinka DIG!!! zároveň nesie aj názov nového albumu The Butchers, ktorý vyjde vo fyzickom formáte koncom tohto leta.
V online priestore sú ale skladby zverejnené jednotlivo ako single. Kapela sa takto pustila do veľkého projektu, keďže ku každej skladbe bude vyhotovený videoklip. V súčasnosti je zverejnených päť skladieb z ôsmich. Všetky pesničky boli nahraté ešte minulý rok v galantskom Gila štúdiu.

Kapela v súčasnosti pôsobí ako trio, ale to ich neodrádza od živých vystúpení. V piatok 9. augusta vystúpia v Bratislave na novom pódiu punk rock buffetu Weranda a 17. augusta v Šamoríne na podujatí motorkárskeho klubu Dark Eagles.