Podpisom zmluvy s vydavateľstvom Nuclear Blast Records ohlásil Marilyn Manson svoj veľkolepý comeback. Uprostred súdnych sporov postavených na obvineniach zo sexuálneho zneužívania viacerých žien a aktuálneho turné s Five Finger Death Punch, vydáva hudobník už druhú singlovú novinku. Začiatkom mesiaca to bola skladba As Sick as the Secrets Within a teraz pridáva novinku Raise the Red Flag.

"Je čas zmlátiť tyranov a zmyť terč z môjho chrbta. Moja červená vlajka je tvoja biela nasiaknutá krvou," spieva v strašidelnom novom singli. Skladba prichádza spolu s videoklipom, v ktorom Manson predstavuje svoju novú kapelu.

Tú tvoria vracajúci sa členovia Tyler Bates na gitare a Gil Sharone na bicie, spolu s najnovšími prírastkami Reb Meyers na gitare a Matt Montgomery na basgitare. S rovnakou partiou zamieri Manson začiatkom budúceho roka do Európy. Mnohé z koncertov sa v priebehu pár dní vypredali.

Singel vyšiel v limitovanej edícii na CD v obmedzenom množstvo 3 000 kópií. Po spustení jeho predaja ho fanúšikovia bleskurýchle vypredali. Po necelých 12 hodinách nezostal ani jeden kus. Nové single vyšli krátko po Mansonovom vyhlásení, že nový album je dokončený. Viac o ňom ale neprezradil.

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com)