Do začiatku veľkého narodeninového turné českého hudobného fenoménu Lunetic zostávajú posledné hodiny. Séria 22 koncertov v českých a slovenských mestách začína už dnes symbolicky na domácej pôde kapely, koncertom v Litvínove, ktorý je beznádejne vypredaný. Tri veľké slovenské koncerty sú na programe v novembri

Najslávnejšia chlapčenská skupina v histórii českej i slovenskej scény sa vracia na hudobné pódiá, aby s fanúšikmi oslávila 20. výročie na scéne v plnej pôvodnej štvorčlennej zostave aj s "čiernou ovcou" kapely Martinom Kociánom.

V rámci slovenskej časti turné vystúpi Lunetic vo štvrtok 15. novembra v bratislavskom Majestic Music Clube, v piatok 16. novembra v prešovskom Encoreclube a v sobotu 17. novembra v banskobystrickom klube Ministry of Fun. Boyband pricestuje na Slovensko v sprievode živej kapely a fanúšikov pozýva na koncerty osobne prostredníctvom videopozvánky. Vstupenky sú v predaji exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.


Ako prekvapenie pre svojich priaznivcov pridala kapela do predaja na koncerty v Bratislave a Banskej Bystrici špeciálne vstupenky, ktoré sú kombináciou vstupu na autogramiádu a vstupu na koncert po nej. Autogramiády sa uskutočnia v deň koncertov priamo v kluboch, kde sa koncerty odohrajú. Po zakúpení tejto špeciálnej vstupenky budú mať fanúšikovia zaručený vstup na koncert v Bratislave alebo v Banskej Bystrici a zároveň skorší vstup do klubu, kde sa uskutoční autogramiáda pred koncertom.

V predaji na exkluzívne dve autogramiády je dohromady iba 200 vstupeniek - 100 v Bratislave a 100 v Banskej Bystrici. "Veľmi nás teší záujem fanúšikov o koncerty Luneticu. Vidno, že skalní priaznivci si chcú na narodeninovom turné zaspomínať na časy, kedy Lunetic v Čechách a na Slovensku spôsobil hotovú hudobnú hystériu. Niektoré druhy vstupeniek sú už takmer vypredané. Obzvlášť rýchlo sa míňajú vstupenky na bratislavský koncert," prezradili organizátori turné.  

LUNETIC TOUR - 20 ROKOV – SR

15. 11. - Bratislava, Majestic Music Club
16. 11. - Prešov, ENCORE the club
17. 11. - Banská Bystrica, Ministry of Fun  

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka Adriana Čahojová. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Lunetic