Vplyv hudby Depeche Mode na fanúšikov aj na celú hudobnú scénu, je neopísateľný. Neustálym vývojom a posúvaním hraníc si Depeche Mode držia dlhoročných stúpencov, zároveň priťahujú nových fanúšikov a neustále inšpirujú nespočetné množstvo nových muzikantov. Tak, ako kapela pokračuje v hudobnom dedičstva, box set Mode oslavuje túto históriu s očakávaním toho, čo ešte príde.

Mode je obsiahla kolekcia hudobnej produkcie kapely k dnešnému dňu - obsahuje všetkých štrnásť štúdiových albumov plus ďalší, dotraz nikdy nevydaný materiál (od albumu Spirit z roku 2017 k debutovému albumu Speak & Spell). V súlade s estetickým prejavom Depeche Mode vychádza boxset ako číslovaná a limitovaná edícia, ktorá je vložená v elegantnej a minimalistickej čiernej kocke, pričom každý disk je tiež uzatvorený vo svojej vlastnej čiernej obálke. Obaly originálnych albumov boli exkluzívne pre tento box prepracované do jednotných black & black dizajnov. Štyri ďalšie bonusové disky ponúkajú chronologickú kolekciu nealbumových singlov, b-strán a bonus trackov.

Sprievodcom zvukových nosičov bude aj 228 stránková kniha, pozlátená edícia, ktorá bude obsahovať všetky texty skladieb a je prvýkrát zostavená spoločne, zdôrazňujúce tak ich kolektívnu viscerálnu silu a vplyv.
K obsahu a dizajnu boxsetu kapela dodáva: "Všetko, čo sme do tohto celočierneho boxsetu vložili, je modernou reflexiou toho, kto sme a odkiaľ sme prišli. Táto edícia nemôže byť viac Depeche Mode, než je."

Depeche Mode - MODE Zdroj: PR

Obsah box setu Mode:
1. Speak & Spell
2. A Broken Frame
3. Construction Time Again
4. Some Great Reward
5. Black Celebration
6. Music For The Masses
7. Violator
8. Songs Of Faith And Devotion
9. Ultra
10. Exciter
11. Playing The Angel
12. Sounds Of The Universe
13. Delta Machine
14. Spirit
15. M (1981-1985)
16. O (1986-1990)
17. D (1993-2005)
18. E (2006-2017)

Informácie pochádzajú zo Sony Music.
Foto: Anton Corbijn

Súvisiaci interpreti: Depeche Mode