Právnici dance-popovej megahviezdy zo všetkých síl bojujú za prerušenie predaja jej ľúbostných listov a intímnych fotografií.

Právnici dance-popovej megahviezdy zo všetkých síl bojujú za prerušenie predaja jej ľúbostných listov a intímnych fotografií.

Séria vášnivých listov s vyberaným slovníkom a odvážnych fotografií, ktoré 48-ročná speváčka začiatkom 90-tych rokov poslala svojmu vtedajšiemu priateľovi Jamesovi Allbrightovi, sa nedávno dostala do rúk spoločnosti Marquee Capital. Táto agentúra, špecializovaná na obchodovanie so všetkým čo s Madonnou súvisí, doposiaľ na predaji týchto vzácnych artefaktov údajne zarobila už 200 tisíc amerických dolárov (približne 5 miliónov korún).

Madonnu nečakané objavenie sa takéhoto tovaru nepotešilo a obáva sa, že by mohlo ohroziť jej plány na trvalú adopciu malého Davida Banda z afrického Malawi, ktorého si speváčka a jej manžel Guy Ritchie vybrali v októbri minulého roka. O niekoľko dní totiž príde na týždennú návštevu do ich domácnosti riaditeľ úradu pre starostlivosť o deti v Malawi, Penstone Kilembe, ktorý má rozhodnúť, či 23-mesačné dieťa môže byť hviezdnym párom oficiálne adoptované. Madonnini právnici sú presvedčení, že predaj kompromitujúcich materiálov je protiprávnym zásahom do súkromia a porušením autorských práv.


Zdroj: Contactmusic.com