BRATISLAVA, 24. augusta 2007 – Doterajší víťazi autorskej hudobnej súťaže Coca-Cola PopStar štartujú už v utorok 28.8. najväčšiu open air koncertnú šnúru po Slovensku!

Podobné koncertné turné na Slovensku sa ešte nikdy neuskutočnilo. Počas tejto jedinečnej šnúry vystúpi spolu šesť kapiel: Zuzana Smatanová, Misha, Bystrík, Ivo Bič a skupiny Vetroplach a Peoples – odspievajú spolu osem koncertov na veľkých námestiach po Slovensku. Každý z nich odohrá nielen svoje najznámejšie hity, ale aj skladby z pripravovaných albumov. Vyvrcholením bude ich spoločné vystúpenie s pesničkou Svet na doskách.

Coca-Cola PopStar Tour bude jedným z najväčších, nielen počtom zúčastnených kapiel – 30 umelcov, ale aj veľkolepou a náročnou technickou výpravou. Skupiny vystúpia na obrovskom 10 metrov širokom pódiu s 13 metrov vysokým zastrešením, s veľkým zvukovým a svetelným parkom a veľkoplošnou LED stenou. Technický materiál na koncert sa vezie v 2 kamiónoch a niekoľkých dodávkach. Sprievodný tím tvorí bezmála 70 spolupracovníkov (produkcia, technici, hostesky, brigádnici atď.). Okrem hudby si budú môcť všetci návštevníci koncertu vychutnať aj Coca-Colu.

Coca-Cola PopStar Tour sa uskutoční v týchto mestách:
28.8. Prešov (pred Novým divadlom Jonáša Záborského)
29.8. Košice (Hlavná ul. Immaculata)
30.8. Poprad (Nám sv. Egídia)
5.9. Banská Bystrica (nám. SNP)
7.9. Nitra (Svätoplukovo nám.)
11.9. Žilina (Hlinkove nám.)
12.9. Trnava (Trojičné nám.)
13.9. Bratislava (Aupark – Sad Janka Kráľa)

Koncerty štartujú vždy od 18. hodiny v centre mesta a vstup je voľný. Už od 15. hodiny budú na námestiach pripravené akcie pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o hudbu. Na hlavnom pódiu budú k dispozícii hudobné workshopy, kde si vyskúšajú nádejní muzikanti a kapely svoje hudobné schopnosti pod dozorom profesionálnych hudobníkov. Na svoje si prídu aj fanúšikovia, ktorí sa môžu odfotiť víťazmi Coca-Cola PopStar či stiahnuť si hudbu v Internet Coke Zone.

Zdroj: www.cocacolapopstar.sk