Člen najúspešnejšej hip-hopovej skupiny 90. rokov vylúčil možnosť ďalšej spolupráce trojice Wyclef Jean, Pras a Lauryn Hill.

V rozhovore pre Allhiphop.com za príčinu označil práve ženskú zložku legendárnej formácie: "Skôr uvidíte Usámu Bin Ládina s Georgeom Bushom na kávičke v Starbucks preberať zahraničnú politiku, ako budem ja znovu pracovať s Lauryn Hill, comeback Fugees preto nie je možný. Myslím, že veci dospeli až do takého štádia, že by bol potrebný zásah Boha, aby sa zmenila, lebo je už úplne mimo." V poslednom čase médiá často informovali o hviezdnych manieroch Lauryn Hill. Údajne dokonca trvá na tom, aby ju všetci oslovovali Miss Hill.

Pras momentálne pracuje na svojom treťom albume s názvom 'Experience', ktorý by mal vyjsť koncom roka. Okrem toho sa čoskoro na plátnach objaví dokumentárny film Skid Row, pri ktorého nakrúcaní sa stal americký raper s pôvodom na Haiti dobrovoľne bezdomovcom v Los Angeles: "Bolo pre mňa veľmi dôležité spraviť tento film a ukázať svojej komunite, že takáto životná situácia je veľmi vážna. Samozrejme byť bezdomovcom nie je sexy, je to ponižujúce a mnohí ľudia si myslia, že všetci bezďáci sú lenivci alebo narkomani, ale je aj mnoho takých, ktorých podrazil systém alebo rodina a skončili na ulici."

Zdroj: Nme.com