Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti. Ak vám termín koncertu nevyhovuje, môžete vstupenky vrátiť na predajné miesto, kde boli zakúpené.

V poslednej dobe je celosvetovým trendom kombinovať rôzne žánre hudby. Tomuto trendu sa nevyhlo ani Slovensko. Na koncerte Richarda Rikkona sa bude kombinovať symfonický orchester s rockovou rytmikou a klavírom.

Hosťami koncertu sú Ivan Tásler (I.M.T. Smile), Marián Čekovský, Maťo Ďurinda (Tublatanka), Zuzana Smatanová, Katarína Hasprová, Tina, Barbara Haščáková...
Budeme mať možnosť počuť a samozrejme vidieť spevácke hviezdy, z ktorých každá nám predstaví 3 až 4 špeciálne upravené skladby. Na albume s názvom Richard Rikkon uvádza si môžeme vypočuť hity ako Na tebe závislý od skupiny Desmod, Nepoznám od I.M.T. Smile, Matka od Maťa Ďurindu a mnoho iných, ktoré sú upravené Richardom Rikkonom.

Kto príde na koncert si určite príde na svoje. Odznie klasika, popri "pope" si vypočujeme i vážnu hudbu odohranú maestrom Rikkonom, aj ním upravené podoby pre klavír. Budeme mať možnosť pocítiť mosty medzi hudbou klasickou, popovou, jazzovou, funky, až po rock. Bude to show plná emócií, vynikajúcich hudobníkov, vášne, svetelných efektov a tanečných kreácií.

Špeciálna akcia: Každý návštevník koncertu dostane pri vstupe aktuálne CD Richarda Rikkona. Vstupenky zároveň platia ako zľava na kožený tovar v predajni Different v Avion Shoping Park v Bratislave. Vstupenky za 350 Sk – zľava 700 Sk, nad 350 Sk – zľava 1000 Sk.

Zdroj:
ticketportal.sk
intenda.sk