Britská dievčenská skupina Girls Aloud označila comeback konkurenčných Spice Girls za nezmysel.

Členka skupiny Cheryl Cole prehlásila, že Girls Aloud, na rozdiel od tridsiatničok Spice Girls, skončia v najlepšom a už sa nebudú obzerať späť: "Jednoducho to nepokladám za vhodné ani slušné. Keď my skončíme, skončíme na vrchole. A nebude žiadny comeback. Už by sme sa nemohli vrátiť ako Girls Aloud, keď budeme staré a vráskavé. Museli by sme sa premenovať na Old Girls Aloud. To sa nikdy nestane."

Pred niekoľkými dňami si "spajsky" podala aj mladá alternatívna speváčka Kate Nash: "Ich návrat ma vôbec nevzrušuje. Prečo to vlastne musia spraviť? Kto ich ešte potrebuje? Je úplne zrejmé, že je to len o peniazoch. Myslím, že to bude pekný trapas. Všetky sú už staršie a chcieť byť stále Spice Girls je proste, neviem... mali by radšej konečne dospieť!"

Spice Girls okrem novembrového návratu na svetové pódiá chystajú aj kompiláciu 'Greatest Hits'. Na obale CD nosiča s najväčšími hitmi budú Geri, Mel C, Mel B, Victoria a Emma údajne ovešané šperkami v celkovej hodnote 1 milión britských libier (takmer 50 miliónov korún). Snáď sa im nimi podarí odpútať pozornosť od vrások.

Zdroj: Contactmusic.com, Nme.com, Mtv.co.uk