Jedna z našich najtalentovanejších speváčok súčasnosti vydá už o necelé 3 týždne svoj tretí album s názvom 'Tabletky odvahy'. Zároveň prichádza s novým singlom, ku ktorému chystá aj videoklip.

Oficiálny dátum vydania nového albumu je stanovený na 24. septembra. V rovnaký dátum vyjdu 'Tabletky odvahy' aj v Českej republike, kde bola v týchto dňoch spustená promo kampaň. Album bude obsahovať 11 piesní a je celý v slovenčine. O produkciu sa postaral Maroš Kachút z nahrávacej spoločnosti Creative Music House.

Pilotným singlom albumu bola u nás pieseň 'Nič nezostane stále', ktorá boduje v rádiách už od júla. Do českých rádií bola ako prvá až v týchto dňoch nasadená skladba 'Zdá sa, že to stačí', ktorá zároveň vychádza aj na Slovensku ako druhý singel. K piesni bude nakrútený aj videoklip, o ktorý sa s najväčšou pravdepodobnosťou postará tvorivý prešovský mág Jaroslav Vaľko, známejší pod umeleckým menom Jaris. Šikovný kameraman a fotograf má na konte videoklipy a promo fotky pre Katku Koščovú a kapely ako Nocadeň, Peha, The Bridge, Ears, The Raindown, či Komajota.

Zuzana Smatanová svojimi novými skladbami teší hojné počty fanúšikov aj na Coca Cola PopStar Tour, kde vystupuje spolu s ďalšími víťazmi tejto súťaže. Majú za sebou prvú polovicu turné, počas ktorej sa predstavili v Prešove, Košiciach, Poprade a včera aj v upršanej Banskej Bystrici. V rámci turné Coca Cola PopStar ešte Zuzane Smatanovej zostáva zajtrajší koncert v Nitre a na búduci týždeň navštívi Žilinu, Trnavu a Bratislavu.

http://www.zuzanasmatanova.sk

http://www.jarisonline.net

Zdroj: PR Zuzany Smatanovej, Sony BMG