Tento týždeň sa v hudobnom klube Rančík u Kanga v bratislavskej Petržalke predstavia kapely ako Spakruky, Erik Rothenstein Band, Electric Flash, Big Deal, či Nový Rownák.

Už dnes si prídu na svoje priaznivci alternatívnej hudby. Hlavný koncert večera aj s videoprojekciou bude patriť kapele Spakruky. Autorské skladby jej zakladateľa Berca Vitázka spájajú vplyvy rocku, jazzu a alternatívnej hudby s etnickými prvkami. Predkapelou im bude skupina Aran Garochlanjan.

Streda 12.9. bude v Rančíku tradične patriť špičkovým jazzmanom. V rámci zoskupenia Erik Rothenstein Band sa okrem excelentného saxofonistu Erika predstavia ďalší výborní muzikanti: Matúš Jakabčic na gitaru, Vlado Máčaj na kontrabas, Majo Ševčík na bicie a ako hosť vystúpi aj ďalší saxofonista Ondro Štveráček.

Vo štvrtok 13.9.si prídu na svoje milovníci poprockových hitov slovenskej aj zahraničnej scény v podaní chalanov zo skupiny Electric Flash. Bratia Ivo a René Jankovičovci, bubeník Peťo Čeretka a gitarista Paťo Kudla to na Vás rozbalia vo štvrtok od 20tej hodiny až do polnoci.

Kapelku Big Deal poznajú veľmi dobre v Hlohovci a blízkom okolí, ale taktiež je určite dobre známa aj návštevníkom prestížneho bratislavského rockového klubu Bastion Pub, kde často vystupuje. Mohli ste ju zhliadnuť i na tohtoročnom pivnom festivale Junifest, kde skvele burcovala náladu po vystúpení Tublatanky. Big Deal tentokrát zavíta aj do Rančíka, kde v piatok 14.9. od 20tej až do polnoci predstaví známe rockové pecky.

V sobotu bude Rančík patriť folku a country. Najskôr sa o okolo 19tej predstaví zaujímavá folková skupina Katea (ex Turkovci) z Dolných Vesteníc a po nich po dvoch týždňoch opäť zahrá "domáca rančíkovská" kapela Nový Rownák Príďte sa zabaviť aj tento týždeň do príjemného prostredia petržalského Rančíka U Kanga.

http://www.rancik.sk