Album 'Tabletky odvahy' je v predaji len tretí deň a už sa stal trojnásobne platinový. Informáciu poskytlo vydavateľstvo Sony BMG.

V pondelok 24. septembra vyšiel Zuzane Smatanovej nový štúdiový album 'Tabletky odvahy' a ihneď po vydaní sa stal 3 x platinovým – len v deň vydania sa ho údajne predalo viac než 20 tisíc kusov. Mali sme tu niekedy takúto hviezdu? Album sa v najbližších dňoch pokúsi dobyť aj český trh. Momentálne sa dokončuje videoklip k singlu 'Zdá sa, že to stačí', ktorý by mal podporiť predaj albumu v Českej republike.

Album 'Tabletky odvahy' vznikal rovnako ako ten predchádzajúci pod producentským dohľadom Maroša Kachúta z Creative Music House. Obsahuje 11 skladieb, ktoré Zuzana považuje za tabletky, ktoré jej vždy dodávajú "energiu, radosť, eufóriu a odpovede na vlastné otázky". Svoj tretí album opísala nasledujúcimi slovami:

"Album 'Tabletky odvahy' považujem za zatiaľ najosobnejší album. Po čase som zistila, že kedykoľvek mám pocit, že sa potrebujem "vypísať" z toho, čo mám na srdci, okamžite siaham po gitare a skladám pesničky. Nachádzam odpovede na svoje otázky, východiská, postoje. Pesničkami si "liečim" akékoľvek nálady, dodávam si nimi energiu."

Ukážky skladieb z nového albumu nájdete TU.

http://www.zuzanasmatanova.sk

Zdroj: Sony BMG