Aj tento víkend sa brány Soniclabu otvoria pre všetkých priaznivcov kvalitnej tanečnej hudby v príjemnom prostredí s kvalitným soundsystémom.

V piatok 19. októbra si budete môcť uletieť v Soniclabe na prvom vydaní novej akcie s názvom Úlet. Skutočne špeciálnym hosťom Úletu 1 je Raganova, ktorý sa tu vynoril po letnej promenáde hviezdnych dídžejov celkom nečakane. Hudba, ktorá svojou silou zastavila čas v celom klube. Headlinerom večera je Margaret Dygas, ktorá má všetky predpoklady na to, aby naozaj hrala dobre: žije v Londýne a patrí do berlínskej klubovej džungle. Začínala s rezidentnou akciou v New Yorku, vydala úžasnú dosku na Contexterrior a veľa ľudí sa o nej momentálne vyjadruje ako o najlepšej dídžejke.
www.myspace.com/rgnv
www.myspace.com/margaretdygas

dazKLUB* patrí v Bratislave medzi dobre zabehnuté akcie a presvedčiť sa o tom môžete aj v sobotu 20. októbra v Soniclabe. Jimbo Robins aka Raw Deal sa dočkal uznania vďaka párty Groove Sanctuary v Madame Jojo v londýnskom Soho a vďaka popularite jeho novej pravidelnej piatkovej noci v renomovanom džezovom klube Ronnie Scotts. Podieľal sa na remixoch pre umelcov ako Courtney Pine, Nicola Conté alebo Yukihiro Fukutomi. Jimbo sa pravidelne delí o gramce s kolegami ako Jazzanova, Peter Kruder, Phil Asher, Gilles Peterson či Deep Funk. Jeho unikátny hudobný koktail je namiešaný len z tých najchutnejších ingrediencií: deep house, soul, broken beats, nu jazz, latino či disco. Raw Deal určite rozhýbe vaše kosti.
www.myspace.com/groovesanctuary
www.myspace.com/comicbros

Vstup: 22:00 – 120 korún, 23:00 – 150 korún, od polnoci – 180 korún
Soniclab at Tokame, Obchodná 2, Bratislava, start: 22:00 h.

Zdroj: Soniclab