12. novembra vyjde v poradí už piaty singel mimoriadne úspešného debutového albumu 'The Dutchess' členky americkej hip-hopovej formácie Black Eyed Peas.

Po skladbách 'London Bridge', 'Fergalicious', 'Glamorous' a 'Big Girls Don't Cry' Fergie zaútočí na svetové hitparády s ďalším singlom, ktorého názov je 'Clumsy'. Multi-talentovaný producent Will.i.am v ňom využil sample zo soulovej klasiky 'The Girl Can't Help It' od legendárneho afro-amerického speváka Little Richarda. Autorom skladby je jazzový klavirista Bobby Troup a text si napísala Fergie sama.

Oficiálny videoklip sa na obrazovky hudobných staníc dostane po vydaní singla o niekoľko týždňov. Klip sa natáčal v Los Angeles a jeho producentami sú Marc Webb (Santana, Backstreet Boys, P.O.D., My Chemical Romance, Regina Spektor) a Rich Lee (Evanescence, Black Eyed Peas, Nicole Scherzinger).


Fergie - 'Clumsy'

Príjemnou ukážkou tejto skladby je i nasledujúce video z nahrávania, posúďte sami.


Fergie - 'Clumsy' live

Urban popová hviezda je momentálne na 30-dňovom koncertnom výlete so svojou domovskou kapelou Black Eyed Peas. Turné, počas ktorého sa predstavili na piatich kontinentoch, zakončia v utorok 30. októbra koncertom v austrálskom Sydney.

Zdroj: Music-news.com, Mtv.co.uk, wikipedia