Beyonce Knowles sa na svojom novom albume chystá zjemniť r'n'b štýl a vytvoriť viac tanečný album, ktorý bude konkurovať Britney a Rihanne.

26 ročná speváčka sa momentálne sústredí na prácu na nových piesňach, pri ktorých zmení spôsob práce, keďže jej posledný album 'B-Day' sa nepredával podľa jej očakávaní.

O pomoc na tvorbe nového albumu požiadala aj člena tanečnej formácie The Freemasons, Jamesa Wiltshira, ktorý hovorí: "Album bude skvelý. Bude to niečo podobné ako posledné albumy Britney alebo Rihanny. Teším sa na súboj s nimi."

Beyonce a jej tím vedia, kde spravili chyby pri poslednom albume: "Bol veľmi americký, veľmi r'n'b. Teraz sa chceme zamerať viac na medzinárodnú hudbu a spraviť veľa hitov, ktoré sa budú páčiť čo najviac ľudom."

Beyonce a jej tím sa obrátili na Jamesa a jeho hudobného partnera Russella Smalla potom, ako počuli pár ich remixov úspešných skladieb 'Déjà Vu' a 'Beautiful Liar'.

James sa vyjadril pre britský denník: "Jej manažér bol s nami v kontakte takmer každý deň. Je to vzrušujúce začať pracovať na nových melódiach a zvukoch pre Beyonce a táto práca nás veľmi baví."

James a Russell dokonca kvôli práci na tomto albume prerušili niektoré svoje projekty, ktoré budú musieť počkať.

"Mali sme spraviť remix pre Britney k piesni 'Gimme More' a máme prácu aj na novom albume od Donny Summer. Ale všetko toto sme odložili bokom a sústredíme sa len a len na prácu na albume pre Beyonce." - vysvetlil britský producent, ktorý má na konte remixy pre hviezdy tanečnej hudby ako Fatboy Slim, Phats & Small či Jamiroquai.

Zdroj : music-news.com