Americký raper a producent teraz vážne zabodoval... rok po premiére filmu o slávnom kazašskom vyslancovi v USA Boratovi Sagdiyevovi, Will.i.am slávnostne vyhlásil, že kazašské ženy nie sú také, ako ich tento film vykresľuje.

Najvtipnejšie na filme "Borat: Nakúkanie do ameryckej kultúry na objednávku slavnoj kazašskoj národa" je to, že i napriek veľkému úspechu filmu v USA sa nájdu Američania, ktorí jeho pointu akosi nepobrali. Dôkazom toho je i Will.i.am, ktorý takmer rok po tom, čo takmer celá planéta pochopila jednoduchý žart skrývajúci sa za veľkou misiou Sacha Baron Cohena, dostal nutkavú potrebu svetu oznámiť, že kazašské ženy v skutočnosti nie sú ľudská podoba matriošiek s motykami a hrablami.

V rozhovore, ktorý poskytol austrálskym reportérom krátko pred utorkovým koncerom svojej skupiny Black Eyed Peas v Sydney, trval na úplne inom stereotypnom obraze kazašských dievčat: "V tom filme znázornil ľudí v Kazachstane ako škaredých. Ale v skutočnosti sa bavíme o meter osemdesiat vysokých dievčatách, ktoré vyzerajú ako Číňanky, majú zelené oči, lebo sú Rusky a šialene nádherné telá, lebo sú zároveň aj Mongolky a Turkyne. Takže máme takúto zmiešaninu, tento mix štyroch typov. To je poriadne sexi, chápete ma? Musím si dať Mentos!"

Rád sa síce podelil so svojím ohromným zistením a možno i o mentosky, no o svojej práci na comebacku Kráľa popu toho veľa prezradiť nemohol: "Michael Jackson je zrejme jedným z mála umelcov, ktorý môže vydať hudbu kedykoľvek a stále to bude relevantné. Nezáleží, kam pôjdete, všade na svete hrajú hudbu Michaela Jacksona a nezáleží na tom, akí veľkí umelci ešte len prídu, všetci sa budú snažiť dokázať to, čo dokázal on."

"Takže je to veľmi ťažké robiť s ním novú hudbu. Beriem Michaela Jacksona, ako by bol úplne novým talentom na scéne a jednoducho sa snažím robiť skladby s chytľavými melódiami. Jeho piesne budú hovoriť sami za seba. Prisahal som, že nič viac neprezradím, lebo Michael je známym násilníkom!" - zavtipkoval Will.i.am.

Zdroj: Undercover.com.au, Brisbanetimes.com.au