Komerčne najúspešnejší jamajský umelec, Shaggy, ktorý vládne reggae hudbe od deväťdesiatych rokov minulého storočia chystá pre fanúšikov DVD.

Jeho neodolateľné miešanie reggae s príťažlivými popovými prvkami z neho robí najúspešnejšieho reggae umelca, pretože so svojimi piesňami vždy útočil na popredné priečky vo svetových hudobných rebríčkoch.

Shaggy sa dokázal dostať na prvé miesto v hudobných rebríčkoch až so štyrmi skladbami, získal dva multi platinové albumy, vyhral cenu Grammy a vďaka tomu sa z neho stala medzinárodná hviezda.

Na 19 novembra 2007 oznámil tento svetovo uznávaný umelec vydanie svojho prvého DVD, ktoré by malo obsahovať koncert Shaggyho so skupinou na festivale z roku 1998 Chiemsee Reggae Festival. Táto prestížna reggae udalosť sa každoročne koná v bavorských alpách.

DVD na tento pamätný koncert by malo obsahovať Shaggyho najväčšie hity, ako 'In The Summertime’, 'Boombastic’ a 'Oh Carolina’. 'Boombastic’ a 'Oh Carolina’ boli práve dve zo štyroch piesní, s ktorými sa Shaggy dostal na prvé miesto v britskom hudobnom rebríčku.

Fanúšikovia reggae hudby sa majú na čo tešiť, pretože na DVD by sa mala objaviť aj klasika od Boba Marleyho, ktorú Shaggy na koncerte tiež predviedol.

Zdroj: music-news.com