Známa pop-rocková kapela Vetroplach ponúka na svojom Myspace k stiahnutiu zaujímavý electro remix svojej balady 'Šialene smutná pieseň'.

Podľa správy na oficiálnej stránke kapely - Vetroplach.sk, sa originál skladby čoskoro objaví v éteroch rádií. Frontman Jozef Vrábel si pochvaľuje aj vydarený remix: "Podľa mňa veľmi podarene túto vec pred časom zremixoval človek s nickom Isobutane a tento rmx je k dispozícii na našom myspace profile aj na download. Btw. chalan nie je žiadny amatér, vydal dva albumy ('Micromechanic Unplugged' na značke Red Star a 'I'm You But You´re Still More' na labeli 4mg) a v elektro kruhoch je celkom uznávaný."

Skupina Vetroplach má momentálne pomerne voľný program - do konca roka vystúpia na niekoľkých beániach, no okrem toho ich čaká len jediný verejný koncert 30. novembra. Bude to však stáť za to, pretože práve v tento deň vystúpia na podujatí Zimný Žákovic Open v bratislavskom PKO, kde sa predstavia popri kapelách Cliché, MIG 21, Polemic a Hex.

"Inak vetroplach má momentálne tak trochu prázdniny, naberáme sily pred tým, než sa pustíme do nového materiálu." - uviedol Jozef v novinkách na stránke Vetroplach.sk.

Zdroj: Vetroplach.sk
Foto: Myspace.com/vetroplach