Martinovi Kittnerovi, košickému spevákovi a kaderníkovi, sa v poslednej dobe darí. Prednedávnom natočil nový videoklip, pripravuje sa na dva veľké koncerty a splní si svoj sen. Bude totižto vystupovať so spevákom Thomasom Andersom, známym zo skupiny Modern Talking.

Prvý novembrový deň, kedy väčšina z nás navštevovala na cintorínoch hroby svojich zosnulých príbuzných, alebo len tak relaxovala, Martin nakrúcal videoklip k pesničke 'Náhodou'. Tá sa nachádza na jeho zatiaľ poslednom cédečku 'Blízko teba', ktoré vydal v roku 2006. Ako scénu si zvolil javisko Štátneho divadla v Košiciach. V klipe účinkovala aj jeho dobrá kamarátka, ukrajinská baletka Inessca Yagulnik, ktorá už ôsmy rok pôsobí práve na košických divadelných doskách. Premiéru videoklipu si tento košický spevák naservíroval takmer na deň svojich menín. Prvýkrát ste ho mohli vidieť v sobotu (10.11.) predpoludním na hudobnej stanici Musicbox.

V polovici decembra (12.12.) vystúpi Kittner spolu so svojou sprievodnou kapelou na pódiu pred košickou Immaculatou v rámci každoročne sa konajúcich Košických Vianoc, kde prierezom svojich hitov spríjemní Košičanom predvianočný nákupný zhon. O dva dni na to v priestoroch SOU dopravného na Moldavskej ceste v Košiciach vystúpi ako predskokan svojho dlhoročného obľúbenca Thomasa Andersa, známeho ako tá "tmavšia" polovička nemeckej popovej skupiny osemdesiatych rokov Modern Talking. Thomas Anders so svojou skupinou príde zahrať do Košíc svoj jediný koncert v tomto roku na Slovensku. Známe hity od Modern Talking chýbať samozrejme nebudú.

Zdroj: Tomáš Čižmárik