Do konca novembra bude v Subclube ešte niekoľko hudobných sviatkov, keď nás svojimi uchu lahodiacimi tónmi prídu potešiť kapely Čankišou, Robots in Disguise, Korai Öröm, Chiki Liki Tu-a, The Bridgeheads, Ear Drum Kru a ich hostia.

The Bridgeheads - streda 14.11., 20.00

Už zajtra sa pod hradnou skalou predstaví mimoriadne nádejná slovenská alternatívna skupina The Bridgeheads. Kapela žije a tvorí v Londýne, kde v septembri vydali nové EP 'Things' na uznávanom indie labeli Kubik Records. Recenziu tohto EP si môžete prečíťať TU. V Subclube si môžete vychutnať ich jediný koncert na Slovensku, nenechajte si ho ujsť!
vstupné: 120,- Sk predpredaj Ticket-art.sk / 150,- Sk na mieste

Myspace.com/thebridgeheads

Ear Drum Kru - piatok 16.11., 22.00

Piatkovú eklektickú party Breakfest oživí živým koncertom v plnej zostave legendárna banskobystrická formácia Ear Drum Kru. Koncert jednej z prvých kapiel reprodukujúcich energiu elektronickej hudby s pomocou živých inštrumentov je v našom hlavnom meste skutočne výnimočnou udalosťou - veď naposledy sa bratislavskému predstavili pred vyše rokom a pol v dnes už neexistujúcom klube Duna. Viac informácií o tomto podujatí nájdete TU.

Myspace.com/eardrumkru

Čankišou (CZ) – streda 21.11., 20:00

Veselá, skúsená a hlavne veľmi tanečne worldmusicovo ladená hudba "lidu čanki", opäť po roku prichádza obšťastniť aj nás do Bratislavy. Hudobné nástroje zo všetkých kútov sveta, nová kniha, ktorú vydali a samozrejme najväčší českí muzikant Karel Heřman. Pred koncertom svoju one man show rozbalí Sancho vo svojom gitarovo avantgardnom projekte eXiS.
vstupné: 149,- / 199,-

Cankisou.cz

Robots in Disguise (DE/UK) – sobota 24.11., 20:00

Fanúšikovia IamX vedia...a tí, čo nevedia môžu sa pripraviť na electropunkové tornádo v podaní dvoch supersexi dievčiniek v bláznivých šatách s energiou The Clash a elektro feelingom Keiser Chiefs. Robots in Disguise na ich Euroturné s jedinou zastávkou na Slovensku. Hudobní transformers prichádzajú do vášho mesta. Predkapela budú Česi Sporto, mladá ale už veľmi vysoko hodnotená kapela spoza našich západných hraníc.
vstupné: 259,- / 299,- Sk

Robotsindisguise.co.uk
Myspace.com/robotsindisguise

Korai Öröm (HU) a Chiki Liki Tu-a – streda 28.11., 20:00

Korai Öröm sú stále jednou z určujúcich kapiel európskej world music a hlavne jej elektronických odnoží. Mnohočlenné hudobné teleso pri svojich živých vystúpeniach podáva nevídané výkony a zanecháva za sebou obrovský dojem. Extatická hudba vo vysoko profesionálnom podaní nenechá ani jedného diváka kľudne stáť. Spolu s uletenými Prešovčanmi Chiki Liki Tu-a, ktorých domácemu publiku predstavovať netreba sa pokúsia o nemožné. Vojsť sa na pódium Subclubu
Entry: 199,- / 249,- Sk

Korai.hu
Myspace.com/koraiorom
Chikiliki.sk

Vstupenky v predpredaji:
Dr.Horák (Medená), Art Fórum (Kozia), Nepál (Café Kút) a na webe: Hudba.info, Ticket-art.sk ako aj v celoslovenskej sieti predajní Ticket-art.

Všetci ste srdečne pozvaní.
Subclub