30. novembra 2007 vystúpi na štvrtom ročníku festivalu Rockové mrazenie 2007 spolu s kapelami Arakain, Arzén, Konflikt, Načo názov a Face of Agony, medzinárodne uznávaná skupina Nazareth.

Jedna z najvýraznejších a najúspešnejších kapiel anglickej rockovej scény 70. rokov má hudobnej scéne neustále čo ponúknuť. Skupina Nazareth má veľký podiel na vyprofilovaní svetovej hard-rockovej scény. Preslávila sa nielen svojimi baladami, ale predovšetkým povesťou excelentnej koncertnej kapely, veď na pódiách svetovej scény účinkuje vyše tridsať rokov a je stále populárna. Práve na úžasnú show sa môžeme na konci novembra najviac tešiť.

Skupina Nazareth však nezaháľa ani na prácach na novom albume. Nedávno dokončili nahrávanie vo Švajčiarsku a na album s 13 novými skladbami sa môžeme tešiť už začiatkom budúceho roka. Malú ochutnávku si pre nás možno pripravili už v rámci ich očakávaného vystúpenia v Púchove.

Úspechy na hudobnej scéne žne i česká rocková skupina Arakain. Svoju dvadsať päťku oslávili páni výročným koncertom a vydali DVD XXV Eden. To je asi týždeň po vydaní priam na roztrhanie fanúšikmi, pretože už získalo "Zlatú dosku".

Festival Rockové mrazenie 2007 však zaujme nielen rockových fanúšikov a nadšencov. Na svoje si prídu i priaznivci punku. Tešiť sa môžu na Konflikt, alebo na domácu punkovú skupinu Načo názov. Prívrženci thrash metalu sa budú radovať z vystúpenia púchovskej formácie Face of Agony. Zostavu účinkujúcich uzatvára skupina Arzén, ktorá svojimi rockovými úpravami slovenských ľudových skladieb, ale predovšetkým vlastnou tvorbou baví divákov a všetkých fanúšikov skvelej hudby už 25 rokov.

Vstupenky na festival Rockové mrazenie 2007, v rámci ktorého sa predstaví aj legendárna skupina Nazareth sú k dispozícii v predpredaji v sieťach Ticketportal.sk, Ticket-art.sk a Eventim.sk. V predpredaji je cena 300,– Sk, v deň konania festivalu budú vstupenky stáť 400,– Sk.

Rockové mrazenie 2007
30. november 2007 – 18:00 hod
VŠH Púchov

Nazareth
Arakain, Konflikt, Arzén
Načo názov, Face of Agony

Viac informácií na Rockovemrazenie.sk

Zdroj: Agentúra Duna