Už v piatok 30. novembra sa bude konať párty pre všetkých fanúšikov letných festivalov a dobrej zábavy - Zimný Žákovic open 2007.

Všetci účinkujúci už rozbehli svoje jesenné a zimné koncertné šnúry, český Mig 21 ju nazvali "Vánoční klubové tour", takže v Bratislave to bude ich jediný koncert v hale. Skupina Polemic poňala svoje turné aj mierne európsky, začali ho totiž vo Viedni a okrem slovenských miest zahrajú až osem koncertov v Českej republike. Hexáci sa rozhodli, že hranie spolu ich stále veľmi baví a taktiež vyrazili na niekoľko koncertov na podporu vydaného koncertného DVD z letného Žákovicu s podtitulom "Cesta z mesta" alebo aj "koncert pre radosť". Nezaháľajú ani Clišáci a Vetroplachovia, obe skupiny hrajú v kluboch a na študentských beániách.

Celá táto pozitívna energia a naštartovanosť kapiel sa v piatok zíde na jednom pódiu v bratislavskom PKO, kde prisľúbili účasť aj ďalší účinkujúci z letného festu a budú sa baviť spolu so všetkými návštevníkmi. Vstupenky sa rýchlo míňajú, o dobrú atmosféru teda bude postarané, ak ste sa ešte nerozhodli, netreba váhať.

Zdroj: Zakovicopen.sk