Zdá sa, že aj Thomas Anders, bývalý člen skupiny Modern Talking, ktorý sa chystá vystúpiť na svojom jedinom koncerte tohto roku na Slovensku v piatok 14. decembra v Košiciach, sa považuje za skutočnú hviezdu. Organizátorom zaslal celý rad požiadaviek, ktorých splnenie považuje za predpoklad dobre zvládnutého koncertu.

Počas svojho pobytu chce mať k dispozícii limuzínu Chrysler 300 LUX aj s osobným šoférom, desiatich telesných strážcov pre seba a sprievodnú kapelu, ktorú tvorí deväť muzikantov. Na konzumáciu si okrem slovenských akostných vín objednal niekoľko fliaš francúzskeho šampanského, tridsať plechoviek pív, tridsať sendvičov, desať kilogramov ovocia, dve fľaše vodky, desať redbullov a desať čistých bielych uterákov.

Medzi najzaujímavejšie požiadavky patrila určite žiadosť o zaslanie fotografií apartmánu, kde bude Anders ubytovaný, pričom mu nestačilo ubezpečenie organizátorov, že ide o prezidentský apartmán jedného z najluxusnejších hotelov v Košiciach.

Po koncerte, ktorý bude v spoločenskej sále SOU dopravného na Moldavskej ceste, je pripravená party v neďalekej novej štvorhviezdičkovej reštaurácii. Medzi VIP hostí sa chystá aj Barbora Hasčáková, ktorá kvôli Andersovmu koncertu chce priletieť až z USA.

Informáciu pre Hudba.sk poskytol Tomáš Čižmárik.

Foto: Guido Karp / FansUNITED.com