Joe Simpson, otec a manažér americkej poprockovej speváčky Ashlee Simpson, zakázal svojej dcére, aby si na Vianoce priviedla domov Peta Wentza.

Po prečítaní autobiografie Petea Wentza, sa Joe Simpson (bývalý baptistický kazateľ) dozvedel, že tento rocker z kapely Fall Out Boy, pobozkal iného muža a preto aj zakázal Ashlee, aby s ním strávila vianočné sviatky.

Zdroj pre America's Star magazine povedal: "Joe povedal Ashlee, že si proste Peta nemôže pozvať domov. Bol k ich vzťahu skeptický už od začiatku."

"Hovorí sa tiež, že Pete sa snažil spáchať samovraždu, ale správa o jeho možnej bisexualite bola pre Joea najhoršia. Ashlee je z toho síce rozrušená, ale veľmi si cení názory svojho otca a preto sním súhlasila."

Joe Simpson sa medzi tým rozhodol svoju druhú dcéru Jessicu (mimochodom tiež speváčku) zoznámiť s hráčom amerického futbalu Tonym Romom. Dalo by sa teda čakať, že s Tonym nebudú také problémy ako s Peteom, ale nie je to celkom tak.

27 ročná Jessica Simpson sa s hráčom Dallas Cowboys zoznámila v polovici novembra, ale už 1. decembra 2007 sa stalo niečo, s čím Joe Simpson určite nerátal.

Táto mladá dvojica bola prichytená v jednom nočnom klube v Holywoode, ako sa po sebe oplzlo váľajú a vôbec im pritom neprekážajú ľudia okolo.

Zdroj pre Us Weekly magazine povedal: "Boli rozvalení na celom gauči a boli stále v sebe. Boli naozaj dosť odvážni na to, že to bolo verejné miesto!"

Jessica už stihla Tonyho predstaviť aj svojim starým rodičom a to pri príležitosti Dňa vďakyvzdania. Dokonca o ňom vyhlásila, že je "bláznivý " a "strašne sladký".

Zdroj : music-news.com